Ponudbo 3D sestavljank si lahko ogledate tu

 

3D sestavljanke iz lesa so zanimivo in izvirno darilo

3D sestavljanke, izdelane iz lesa, so izjemno izvirno darilo. Primerne so tako za otroke kot za odrasle, saj so lesene sestavljanke lahko bolj ali manj zahtevne. Če želite, vam lahko izdelamo tudi puzzle po naročilu, pri nas pa lahko dobite tudi unikatni nakit iz lesa, lesene družabne igre, različna darila (škatlice, embalažo za vino, darilne šatulje …) in lesene pokale. Lesene sestavljanke oziroma puzzle po naročilu so izjemnega videza, hkrati pa so izdelane iz lesa, kar pomeni, da so okolju prijazne in ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi. 3D sestavljanke v današnji poplavi cenenih igrač in računalniških igric predstavljajo vrnitev k naravi, k naravnemu materialu (večinoma topolov les), s katerim se ne more primerjati noben drug material. V podjetju Graverko se tega dobro zavedamo.

3D sestavljanke

3D sestavljanke za krepitev fine motorike

3D lesene sestavljanke so odlična igrača za otroke. Poleg tega, da so v paket vključena jasna navodila, kako sestaviti posamezne 3D sestavljanke, so lesene sestavljanke oziroma njihovi sestavni deli oštevilčeni, zato da mlajšim otrokom olajšajo sestavljanje. Sestavljanje različnih večjih in manjših kosov puzzle po naročilu pri otroku krepi fino motoriko, obenem pa spodbuja koncentracijo, natančnost in pomaga pri učenju številk. Lesene sestavljanke so različnih oblik in zahtevnosti, od dinozavrov, žuželk in drugih živali do avtomobilov, letal in cvetlic. Lahko pa vam izdelamo tudi puzzle po naročilu, ki bodo predstavljale skoraj kar koli si želite.

Lesene sestavljanke

Lesene sestavljanke za otroke in odrasle

V osnovi so bile 3D sestavljanke namenjene predvsem otrokom, a pokazalo se je, da so zelo zanimive tudi odraslim. Da se s svojim malčkom ne boste prepirali, kdo bo sestavljal lesene sestavljanke (puzzle po naročilu) si naročite kar svojo in uživajte skupaj z njim. 3D lesene sestavljanke so vedno bolj priljubljene, saj se vedno več ljudi zaveda pomembnosti uporabe naravnih materialov – tako za uporabnika kot za okolje. Lepo darilo pa predstavljajo tudi lesene šatulje, ure, slike in nakit iz lesa, ki vam jih izdelamo v podjetju Graverko.