Izdelava spletne strani za Tadej Trontelj s.p.

Vsisi logo

GRAVERKO, Tadej Trentelj s.p.

Podjetje Graverko se ukvarja z izdelavo unikatnih izdelkov iz lesa, izdelujejo 3D sestavljanke in lesen nakit. Ukvarjajo se tudi z graviranjem na različne materiale. Izdelujejo tudi izdelke po naročilu. Dobava izdelkov je v 3 delovnih dneh, uporabljajo samo naravne materiale in vsi izdelki so izdelani izključno v Sloveniji. V podjetju so odprti za vsa vaša vprašanja in ideje, ter so se pripravljeni soočit z vsakršnim izzivom.

 

Izdelava spletnih strani ugodno

 

Izdelava spletnih strani ugodno je izraz, ki si ga predstavljamo vsak po svoje. Verjetno pa se vsi strinjamo, da je ugodno takrat ko vložiš eno enoto  in dobiš vsaj dve enoti. Zato je ugodna izdelava spletne strani odvisna od tega kaj želimo, da nam spletna stran prinaša. Se zadovoljite s spletno stranjo, ki je sama sebi namen? Ugodna izdelava spletne strani je povezana s cilji, ki jih ima podjetje in jih želi dosegati s pomočjo spleta. Največkrat je to prodaja izdelkov  ali pridobivanje kvalitetnih kontaktov- lead generation. Med prvimi koraki pri izdelavi spletne strani se  določijo trgi na katerih želi spletna stran  tekmovati, kdo je  konkurenca, ter kako je konkurenca uveljavljena na spletu. Ti ključni podatki predstavljajo okvir stroškovne analize spletne strani, ki bo sposobna dosegati pozicije na prvi strani na Googlu in bo v boju s konkurenco  pridobivala višja mesta,  ter prinašala večji obisk spletne strani, kar posledično pripelje do večjega povpraševanja. 

 

 

Izdelava spletne strani navodila

Pri izdelavi  spletne strani  je nekaj ključnih parametrov, ki jih mora spletna stran izpolnjevati tako za uporabnika kot za Google. Vedno bolj je pomembno, da je spletna stran odzivna in prilagojena na mobilne naprave. Vse več iskalcev išče preko svoje mobilne naprave. In ker se nam vedno mudi si želimo z le nekaj kliki do željene vsebine, filma, slike. Zato je pomembno da so vsebine skrbno izbrane, slike primerne za splet in filmi dovolj dobri, za uporabnika in ne preveliki po obsegu za spletno stran.Slike in filmi naj bodo primerno poimenovani. 

Obiskovalce spletne strani odganjajo počasne spletne strani. To najpogostejša vprašanja o spletni strani. Izdelava spletne strani navodila so tako prvi korak do uspešne in učinkovite spletne strani.

Tehnične podrobnosti pri izdelavi spletne strani html in kateri CMS uporablja.Ter druge tehnične podrobnosti, ki vplivajo na tehnično optimizacijo spletne strani. Lahko ponazorimo tudi na način, kdo čaka spletno stran, da se odpira 10 sekund predno se naloži? Kdo brska po spletni strani, ki z vsakim pritiskom s prstom ne veš ali se bo odprla željena vsebina ali tista zraven?

Izdelava spletnih strani program nam daje ključne odgovore na 

 

  

Preprosta uporabniška izkušnja

Naj bo vaša spletna stran preprosta za uporabnika. Hitra in prilagojena vsem napravam. Ne glede ali gre za ogled spletne strani preko mobilne naprave ali preko računalnika. Spletna stran naj bo pregledna, z enostavnim navigacijskimi gumbi ter smiselno urejena. Pri izdelavi spletnih strani naj bo v  ospredju uporabnik, njegove navade in način iskanja informacij na spletu. Ne pozabite na ključni dejavnik, ki je kontakt ali nakup .

 

Velikost slik in filmov pri izdelavi spletne strani

 

Slike za spletno stran imajo načeloma manjšo resolucijo kot slike za tiskanje. Še posebej slike, ki so posnete za tisk velikega formata. Povsem zadovoljujejo slike formata  800 x 600. Se pa vse slike, ki so prevelike, da uspešno prilagoditi  z ustreznimi programi.

 

Navigacija spletne strani

Pomemben dejavnik spletne stani . Navigacija spletne strani naj bo enostavna, tematsko logična, razumljiva obiskovalcu in uporabniku prijazna. Se vam je že zgodilo pri obisku spletne stani, da ste glede na naslov navigacije ostali razočarani. Na primer novosti. Zadnja posodobitev pa je stara več kot leto.

 

Kako barve vplivajo na izdelavo spletnih strani

Barve so odraz vašega podjetja in naj bi bile določene v vašem CGP-ju (Celostni grafični podobi podjetja ) Dizajn spletne strani je tako sestavni del postavitve spletne strani in izgleda spletne strani kot jo vidijo obiskovalci. Mar je rdeča spletna stran kredibilna če govorimo o zdravi prehrani ?

 

Vsebina spletne strani

Vsebina spletne strani je eden od ključnih elementov On site optimizacije, zato mora biti skrbno izbrana. Vsebina, ki je ciljno spisana in umeščena v spletno stran, daje spletni strani dva pomembna vidika.
Prvi vidik je uporabnost za obiskovalca, ki lahko v nekaj sekundah pride do koristnih informacij.
Drugi vidik je vsebina, po kateri nam Google rangira spletno stran glede vsebine. Na primer . Če spletna stran govori  o modi in modnih dodatkih, vsebin pa o dodatkih za avtomobile zanj in zanjo bo to Google in obiskovalec zaznal kot motnjo. Obiskovalec bo zapustil spletno stran in jo bo jemal kot neresno , Google pa smo dali nepravilen podatek in bo indeksiral vsebino za katero mi ne nudimo izdelkov.


 

Izdelava spletnih strani reference

Izdelava spletnih strani reference so koristni  podatki  iskalcem ali bodočim naročnikom spletne strani. V luči presojanja spletnih strani je pomembno vedeti, da se spletne strani med sabo razlikujejo po namenu in uporabnosti. Spletna stran, ki je narejena za storitveno dejavnost od spletne  strani, ki je narejena za proizvodnjo dejavnost ali spletnih  trgovin   imajo  drugačne osnove in zahtevnosti. Ciljni trgi, panoga in konkurenca nemalokrat določajo zahtevnost spletne strani tako z dizajnerskega vidika kot tehničnega vidika. 

 

 

 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/

http://www.internetni-marketing.si/

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28