3D sestavljanke

3D sestavljanke iz lesa so zanimivo in izvirno darilo. Sestavljanke v današnji poplavi cenenih igrač in računalniških igric predstavljajo vrnitev k naravi, k naravnemu materialu (večinoma topolov les), s katerim se ne more primerjati noben drug material (plastka ali guma). 

 

3D sestavljanke za krepitev fine motorike

 

3D lesene sestavljanke so odlična igrača za otroke. Poleg tega, da so v paket vključena jasna navodila, kako sestaviti posamezne 3D sestavljanke, so lesene sestavljanke oziroma njihovi sestavni deli oštevilčeni, zato da mlajšim otrokom olajšajo sestavljanje. Sestavljanje različnih večjih in manjših kosov pri otroku krepijo fino motoriko, obenem pa spodbuja koncentracijo, natančnost in pomaga pri učenju številk. Lesene sestavljanke so različnih oblik in zahtevnosti, od dinozavrov, žuželk in drugih živali do avtomobilov, letal in cvetlic. 

 

Izjava stranke: 

 

"Moj otrok je veliko časa preživel za računalniškimi igricami in s tem se je poslabšala njegova energija in fizično zdravje zaradi več urnega sedenja. Preizkusila sva vse metode, izdelke in hodila na razne aktivnosti. Nato mi je prijatljica zaupala, da je zasledila podjetje Graverko, ki se ukvarja z izdelavo lesenih sestavljank. Takoj sem poiskala podjetje na spletu in kupila sestavljanko za mojega otroka. Sedaj po 2 mesecih pridno kombinirava sestavljanje sestavljank in računalnik. S tem sva dosegla, da moj otrok razvija svoje motorične spretnosti. Hvala Graverko!"

 

Maja J. , Ljubljana

 

Klikni in pobrskaj po naši ponudbi 3D lesenih sestavljank

V tej kategoriji ni izdelkov.