Kontakt

GRAVERKO, Tadej Trentelj s.p.

Zabrv 104
1292 Ig
Slovenija


Tel: 040/228-054

E-pošta: graverko.trentelj@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjetje GRAVERKO je vpisano v poslovni register Slovenije AJPES, izpostava Ljubljana, pod številko 316-08-01263-2015/2, z dnem 1. 7. 2015 z matično številko 6874665000. ID za DDV je SI54038197. Podjetje ni zavezano k nobenim kodeksom ravnanja.

 

 

Kaj še dobite pri nas:

  • možnost poslovnega sodelovanja v kolikor imate (trgovino, stojnico ali različne dogodke) 
  • izdelamo tudi večje količine naročil
  • možnost naročila izdelkov po naročilu 
  • izdelujemo tudi poslovna darila, smerokaze  

 

 

 

Tadej_Trentelj

ZGODBA ustanovitelja blagovne znamke Graverko | Tadej Trentelj

 

 

Vse skupaj se je začelo, ko sem kot otrok dobil prve lego kocke, s katerimi sem se igral dneve in noči.

 

V mojem otroštvu sem bil zelo povezan z naravo. Takrat računalnik

še ni bil tako pogost, zato sem dneve rad preživljal  v bližnjem gozdu. Tam sem iz vej in ostalega lesa sestavljal in delal različne bivake,loke in puščice. Tako sem preko igre dobival prve ideje kaj vse lahko počnem z lesom.

 

Otroštvo pa nisem preživljal le v gozdu, ampak sem kaj kmalu preko pradeda in deda spoznal, da je les uporaben na več področjih saj sta

bila oba mizarja. Tudi moj oče že celo življenje živi z lesom.  Seveda sem  kmalu tudi sam velikokrat poskušal prežagati kakšen kos lesa

ali s kladivom zabiti žebelj v desko. Večinoma uspešno, včasih pa je tekla tudi kri. Ta leta ne bom nikoli pozabil in les mi je dal res odlično širino za življenje.

 

Leta 2011 pa je napočil odločilni trenutek. Svoje spretnosti sem želel preizkusiti v praksi in tako sva z očetom kupila lasersko gravirni stroj in rodila se je blagovna znamka  Graverko. Skozi vsa ta leta sva z očetom pridobila odlična znanja in se podala v izdelavo izdelkov iz lesa in drugih materialov.

 

V toku raziskovanja in učenja sem prišel do zaključka, da bi se rad ukvarjal z izdelovanjem izdelkov iz lesa. Osredotočil sem se na izdelavo lesenih 3D sestavljank, katere so namenjene otrokom in tudi otrokom po duši ter izdelovanju lesenega nakita, namenjenega ženskam. Pri načrtovanju sestavljank mi zelo pomaga tudi znanje, ki sem ga kot otrok nevede prejel med igro v gozdu in sestavljanju lego kock.

 

Moja vizija je, da nadgradim izkušnjo, katero sem pridobil med sestavljanjem kock in jo prenesem na otroke. Saj je les veliko bolj prijazen in topel material kot plastika in kovina. Les ima dolgo trajnost in se lahko prenaša iz roda v rod. Z lesom želim v podjetju Graverko povezati  naravo in družino, saj se med sestavljanjem ali uporabo lesa lahko zabava, uči in druži cela družina.

 

Dolgoročni cilj podjetja Graverko je , da ponuja veliko novih, zanimivih in kakovostnih izdelkov za vso družino. Pa naj bodo to lesene igrače za otroke, lesen nakit za mamice in žene ali pa lesene unikatne servirne deske za očete.