Poglejte si našo ponudbo unikatnih daril

 

Darila iz lesa in unikatni leseni izdelki

Leseni izdelkiDarila iz lesa, na primer 3D lesene sestavljanke, lesena darila za otroke, lesena poslovna darila ali pa pokali, družabne igre in nakit, so čudoviti unikatni leseni izdelki, s katerimi boste vedno prijetno presenetili svoje prijatelje ali sorodnike. Izdelovanje različnih izdelkov iz lesa ima v Sloveniji dolgo tradicijo. V podjetju Graverko to tradicijo spoštujemo, dodali pa smo ji tudi nekoliko sodobnejši pridih. Zato naša darila iz lesa združujejo klasično lepoto lesa kot naravnega materiala in sodobne smernice v oblikovanju najrazličnejših izdelkov, kot so lesena poslovna darila. Oglejte si našo ponudbo in iz izberite izdelek iz lesa po svojem okusu.

 

Lesena poslovna darila

Čas, ko se je kot poslovna darila nosilo rokovnike, koledarje, buteljko vina, nekaj svinčnikov z logom podjetja in v najboljšem primeru kakšne obeske za ključe, so mimo. Pomen poslovnega darila ni v obdarovanju z nečem, kar bo ležalo v predalu, ampak v njihovi izvirnosti, s katerim boste obdarovanca spomnili nase. Lesena poslovna darila oziroma darila iz lesa so primer kakovostnega in izvirnega darila, s katerim boste svojim poslovnim partnerjem ali strankam zanesljivo ostali v spominu. Unikatni leseni izdelki odražajo vašo izvirnost in hkrati tudi to, da mislite na naravo. V podjetju Graverko najdete lesena darila za otroke in odrasle, nakit, darilne šatulje in druge škatle, po vaši ideji pa lahko izdelamo tudi druga darila iz lesa.

 

Darila iz lesaDarila iz lesa naredijo vtis

Unikatni leseni izdelki naredijo vtis – ne glede na to, ali gre za nakit, 3D lesene sestavljanke ali pa lesena poslovna darila. Ženskam podarite lesene uhane ali ogrlico, moškim embalažo za vino ali leseno stensko uro, otrokom pa leseno sestavljanko ali družabno igro (domine, spomin). Unikatni leseni izdelki bodo vedno naredili vtis na obdarovanca, lahko pa darila iz lesa privoščite tudi sami sebi in e malce 'pocrkljate'. Graverko vam ponuja raznovrstne lesene izdelke iz različnih vrst lesa.