KAKO DO UGODNE IZDELAVE SPLETNE STRANI?

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Graverko, Tadej Trentelj s.p.

Z izdelavo spletne strani do bolj kvalitetnih strank

Ugodna izdelava spletnih strani so besede, ki jih na Googlu išče ogromno uporabnikov. Zelo pomembno je, da je pred samo postavitvijo narejen načrt, kaj podjetje želi s spletno stranjo doseči in na kakšen način nagovarja stranke. Zaradi večje vidnosti na iskalnikih za različne ključne besede se pri izdelavi spletne strani uporablja program, s katerim lahko preverimo iskanost določene ključne besede na Googlu. V primeru, da bi se odločili za oglaševanje se lahko na ta način preveri tudi cena na klik. V podjetju Vsi.si d.o.o. se prilagodimo željam in potrebam stranke, svetujemo in vas po korakih vodimo skozi projekt. Preverite našo ponudbo in reference.

Vsisi
 
Graverko

Potrebuje lesene 3D sestavljanke in leseni nakit?

V podjetju Graverko se ukvarjajo z izdelavo lesenih 3D sestavljank za vse otroke in otroke po duši. Za ženske imajo pripravljene modele lesenega nakita, za moške pa so primerne unikatne servirne deske. Skratka ljubezen do lesa in lesenih izdelkov je tista, ki izdelkom daje poseben pečat. Če potrebujete unikatne izdelke iz lesa se obrnite na podjetje Graverko.

 

Izdelava spletnih strani in cenik

Spletna stran je izkaznica in vizitka podjetja. Pri tem je pomemben izgled - grafična podoba, dobra upor izkušnja in predvsem tudi vidnost na spletu. Sedež našega podjetja Vsi.si je v prestolnici, zato se večinoma s stranko za prvi dogovor pri izdelavi spletne strani srečamo v Ljubljani. Dogovorimo se za vse podrobnosti projekta, na kateri platformi bo narejena stran. Izbira lahko med različnimi, največkrat je uporabljen wordpress ali naš lastni CMS. Pomembno je spletno stran povezati tudi z družabnimi omrežji, da lahko uporabnik izve čim več o podjetju na različne načine in prehaja med vsebinami. Od obsega in težavnosti je odvisen tudi uporabljen cenik pri izdelavi spletne strani.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Zlatarski AteljeIzdelava spletne strani Studio NovakIzdelava spletne strani SerafinIzdelava spletne strani BachovaIzdelava spletne strani Slaščičarna FlereIzdelava spletne strani Camera

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.