Graviranje na les in laserski razrez: unikatna darila po naročilu  

 


Graviranje na les je možnost, na katero večinoma pozabimo, ko razmišljamo o izvirnih darilih za svoje bližnje ali poslovne partnerje. Izvirni motivi ali napisi bodo gotovo poskrbeli za prijetno presenečenje, zato je ob naslednjem pomembnejšem obdarovanju vsekakor smiselno pomisliti na graviranje v les.  


graviranje na lesLasersko graviranje na les različnih vrst: ko je meja le domišljija …


Izdelki iz lesa, ki vas čakajo v bogati ponudbi podjetja Graverko, so resnično nekaj posebnega. Les kot naravni, tradicionalni material poraja asociacije na domačnost, toplino in v nas vzbudi prijetno nostalgijo, zato je kot nalašč za izdelovanje daril, s katerimi obdarovancu pokažete, da ima v vašem življenju posebno mesto. Še korak dlje pri izvirnosti pa vam omogoča lasersko graviranje na les. Lesena embalaža, okrašena z motivom ali mislijo po vaši izbiri, je zagotovo boljša izbira od generične darilne vrečke. Izvajamo graviranje v les po naročilu, pri čemer poskušamo v celoti upoštevati vse vaše želje.  


Laserski razrez nekovinskih materialov


Naš najpomembnejši izdelek so 3D-sestavljanke iz lesa, zato lasersko graviranje v les dopolnjuje še ena ključna dejavnost: laserski razrez. Kombinacija profesionalnega graviranja na les in natančnega laserska razreza poskrbi za čudovite sestavljanke, nad katerimi so otroci navdušeni. Lesene 3D-sestavljanke predstavljajo izjemno uporaben didaktični pripomoček, ki bo otroku pomagal pri izboljšanju motoričnih spretnosti in usvajanju drugih pomembnih veščin. Tudi laserski razrez izvajamo po naročilu, zato bo najbolje, da nam sporočite vaše konkretne želje. Povpraševanje nam lahko pošljete kar s pomočjo obrazca na naši spletni strani, lahko pa nas tudi pokličete ali pišete neposredno na naš elektronski naslov.


Graviranje na les je ideja, s katero pri obdarovanju ne boste zgrešili


Tako otroci kot odrasli bodo zagotovo navdušeni nad domiselnimi lesenimi darili, pri čemer bo lasersko graviranje na les poskrbelo za tisto zadnjo piko na i. Na voljo so vam zelo različni izdelki iz lesa, med katerimi lahko izberete takšnega, ki bo povsem ustrezal zanimanjem obdarovanca. Ženske bosta zagotovo navdušila leseni nakit in lesena embalaža za shranjevanje, otroke naše izvirne 3D-sestavljanke (dinozavri, vozila, zgradbe itn.), zanimiva izbira za poslovne partnerje pa so lahko leseni obeski za ključe. Lasersko graviranje v les bo poskrbelo, da bodo leseni obeski za ključe nevsiljivo spominjali vaše poslovne partnerje na vas oziroma vašo dejavnosti – in to vsak dan. Zagotovo lahko tako računate tudi na nove poslovne uspehe. Graviranje v les torej prinaša privlačno estetiko ter zanimivo kombinacijo tradicije in modernosti, obenem pa omogoča tudi izviren način oglaševanja vaše dejavnosti.graviranje na les