Izdelki iz lesa: lesene embalaže, magnetki, pokali in še mnogo več

 

Izdelki iz lesa (leseni obeski za ključe, nakit, 3D-sestavljanke itn.) so okolju prijazna izbira, zato bo vaše darilo pričalo tudi o tem, da ste okoljsko ozaveščeni. Seveda pa izdelki iz lesa pripovedujejo tudi zgodbo o tradiciji, združeni z modernimi tehnikami (lasersko graviranje) – zgodbo o preteklosti, katere najboljši elementi so preživeli, se ohranili in si utrli pot v sedanjost. Zgodbo o koščku narave, ki si je uspel izboriti svoj prostor sredi pogosto prehitrega, urbaniziranega potrošniškega sveta. Izdelki iz lesa so izdelki, ki pripovedujejo nešteto zgodb – prisluhnite jim!


Lesene medalje in pokali: unikatni izdelki iz lesa


V podjetju Graverko smo nekaterim izmed teh zgod vdahnili posebno materialno obliko in jih uvrstili v naš raznolik prodajni program. V naši ponudbi so vam med drugim na voljo tudi leseni pokali in medalje, ki jih za vas izdelamo po naročilu. Graviranje na les omogoča, da so lesene medalje in pokali povsem unikatni in prilagojeni vašim željam. Potrebujete lesene medalje za vaše lokalno gasilsko društvo ali tekaški dogodek in ne veste, na koga bi se obrnili? Po dogovoru za vas izdelamo tudi večje število lesenih medalj v najkrajšem možnem času. Naši leseni pokali so cenovno ugodna, ekološka in kreativna alternativa pokalom iz drugih materialov, uporabni pa so lahko tudi kot malce šaljiva darila …

 

izdelki iz lesa graviranjelasersko graviranje izdelki iz lesa


Lesena embalaža: preplet praktičnosti in čudovitih ornamentov


Imate pogosto težave z neredom, ker ne veste, kam bi pregledno shranili manjše predmete, na primer nakit ali ličila? Lesena embalaža oziroma škatlica, ki jo najdete tudi v naši ponudbi, vam bo pomagala pri vzdrževanju reda, a ne le to … Naše lesene embalaže so daleč od klasičnih, dolgočasnih šatulj. Namesto tega se – podobno kot drugi izdelki iz lesa – ponašajo z izvirno, precizno izdelavo, ki vas bo zagotovo očarala. Na voljo so tudi posebne škatlice za otroke, na primer z motivom srčka ali medvedka, za unikatno »zavijanje« daril pa so to prav posebne lesene embalaže – denimo za vino.


Iščete darilo? Leseni magnetki in obeski za ključke so domiselna rešitev!


Lasersko graviranje po naročilu omogoča, da so tudi leseni magnetki in obeski za ključe opremljeni s prav posebnim sporočilom, ki ga želite predati obdarovancu. Sporočilo, ki ga prenašajo izdelki iz lesa, je lahko tudi slikovno, torej nebesedno. Leseni magnetki z motivi živali ali risanih junakov bodo zagotovo razveselili otroke, seveda pa so lahko leseni magnetki z vašim logotipom tudi zanimivo poslovno darilo. V ta namen se pogosto uporabljajo tudi leseni obeski za ključe. Glede na to, da bodo leseni obeski za ključe najverjetneje v uporabi vsak dan, je graviranje izvirnega sporočila idealna priložnost, da ostanete v spominu vaših strank.